Voorwaarden

Algemene voorwaarden

 1. De verhuurovereenkomst is pas van kracht als de huurder zorg heeft gedragen voor de betaling, en hiervan een bevestigingsmail van steigerverhuur Harlingen.nl heeft ontvangen.
 2. Bij afhalen of overhandiging van de steiger dient de huurder een kopie van een geldig legitimatiebewijs te overhandigen en een contante borg van 100 euro te voldoen.
 3. De optie: bezorgen en laten ophalen (+€40,00) is binnen een straal van 7,5km rond Harlingen.
 4. Afhalen van de steiger kan bij ons 6 dagen per week op ‘ruime’ tijden. In overleg tussen 6.00 ’s ochtends en 19.00 ’s avonds. Bezorgen en eventueel opbouwen van de steiger doen wij bij daglicht tussen 6.00 ’s ochtends en 19.00 ’s avonds, afhankelijk van het seizoen.
 5. Zodra de aanhanger en klimmaterialen de loods van steigerverhuur Harlingen.nl verlaten accepteert de huurder de staat van aanhanger en klimmaterialen, en dat alle onderdelen geen gebreken of beschadigingen vertonen. Alle veranderingen cq. schade aan gehuurde zijn voor rekening van de huurder. Hieronder valt niet de slijtage door normaal gebruik volgens instructies van de leverancier.
 6. Huurder is zich bewust van het feit dat werken op hoogte risico’s met zich meebrengt en weet hoe hij/-of zij veilig kan werken om deze risico’s te beperken. Steigerverhuur Harlingen.nl levert enkel de gecertificeerde klimmaterialen.
 7. Huurder is te allen tijde aansprakelijk voor correct opbouwen/afbreken en gebruik van de door ons geleverde klimmaterialen. Hij/zij krijgt een handleiding van de door ons geleverde steiger aangereikt en houd zich aan al deze instructies.
 8. Steigerverhuur Harlingen.nl, handelend onder HBW Montage kvk. nr. 01082582, is nimmer aansprakelijk voor materiële, lichamelijke en schade aan derden veroorzaakt door huurder. En kan hiervoor nooit aansprakelijk voor worden gesteld.
 9. Bij het afhalen van de steiger op aanhanger dient de huurder zelf een: a) Witte kentekenplaat te bevestigen. b) Losbreekkabel op een correcte manier te bevestigen. c) Verlichting van de aanhanger controleren.
 10. De huurder is aansprakelijk voor de aanhanger en alle klimmaterialen zodra deze zich buiten de loods van steigerverhuur Harlingen.nl bevindt. Onder deze aansprakelijkheden vallen o.a. wettelijke regels voor weggebruik, schade aan aanhanger, schade aan klimmaterialen, schade aan derden, en diefstal van eigendommen van steigerverhuur Harlingen.nl etc.
 11. Steigerverhuur Harlingen.nl is pas weer aansprakelijk voor aanhanger en klimmaterialen zodra dezen zich weer in de loods van steigerverhuur Harlingen.nl bevinden.
 12. Bij het terugbrengen van de steiger wordt een snelle check gedaan van de aanhanger en klimmaterialen, waarna de huurder zijn borg van 100 euro en kopie identiteitsbewijs terugkrijgt.
 13. Bij het terugbrengen is de huurder altijd verplicht om kapotte of beschadigde onderdelen te melden, zodat wij deze kunnen vervangen en de steiger weer veilig aan de volgende huurders kunnen aanbieden.
 14. Onderdelen die kapot of beschadigd zijn geraakt gedurende huurperiode worden door steigerverhuur Harlingen.nl vervangen of gerepareerd en zijn voor rekening van de huurder.
 15. Schade wordt verrekend met de betaalde borg, wordt dit bedrag overschreden dan zal de huurder achteraf een factuur ontvangen over de resterende kosten.
 16. Bij betaling gaat de huurder akkoord met deze voorwaarden. Bij afhalen of overhandigen van de steiger ontvangt de huurder nogmaals een exemplaar van deze voorwaarden.